KARDIOGEN – peptid za kardiovaskularni sistem

KARDIOGEN – peptid za kardiovaskularni sistem

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 ocena korisnika)

3.800 RSD

Ocenjeno 5.00 od 5

KARDIOGEN se preporučuje za:

 • Arterijsku hipertenziju;
 • Hroničnu srčanu slabost;
 • Ishemijsku bolest srca (angina pektoris);
 • U periodu rehabilitacije nakon infarkta miokarda.

AKCIJA 2+1 GRATIS 👍
Ukoliko kupite 2 proizvoda treći dobijate na poklon 🎁

NAPOMENA: Prikazana cena je za 1 proizvod.

Akcija traje do isteka predviđenih zaliha.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

000

KARDIOGEN je biološki aktivan dodatak ishrani, dopunski izvor peptida, koji se preporučuje za:

 • Arterijsku hipertenziju;
 • Hroničnu srčanu slabost;
 • Ishemijsku bolest srca (angina pektoris);
 • U periodu rehabilitacije nakon infarkta miokarda.

KARDIOGEN sadrži peptidni kompleks aminokiselina AKS–K (alaninska, glutaminska, asparginska i arginin) koji na ćelijskom nivou normalizuje strukturu i funkciju srca i krvnih sudova.

Preporučuje se preventivna primena kada postoji genetska predispozicija ili faktori rizika za kardiovaskularna obolenja, ali i tokom kardioloških terapijskih procedura.

Kliničke studije primene preparata KARDIOGEN kod pacijenata sa dijagnostikovanom ishemijskom bolesti miokarda, sprovođene su u Medicinskom centru, instituta za bioregulaciju i gerontologiju severo-zapadnog ogranka Ruske akademije medicinskih nauka u sankt Petersburgu, tokom septembra-oktobra 2007 godine.

Ishemijska bolest srca, je jedan od najčešćih uzroka ne samo invalidnosti već i smrtnosti u svim razvijenim zemljama sveta.

Narušavanje metaboličkih procesa u miokardu izazvanih hipoksigenacijom je osnovni etiološki patološki proces u nastanku različitih oblika ishemijske bolesti miokarda i najčešći je faktor u razvoju miokardiopatija i srčane insuficijencije. Narušavanje homeostaze između potreba srčanog mišića i kapaciteta vaskulanog sistema da obezbedi adekvatnu cirkulaciju i oksigenaciju najčešće je rezultat aterosklerotičnih promena koronarnih krvnih sudova u srednjoj i starijoj životnoj dobi. Posebno je klinički zabrinjavajuća činjenica da se starosna dob obolelih menja i sve je veći broj obolelih ljudi mlađe životne dobi sa infarktom miokarda i sa visokim procentom postinfarktnih komplikacija.

SASTAV

KARDIOGEN – jedna kapsula od 0, 200 gr sadrži 100 μg peptidnog kompleksa aminokiselina AKS–K. (alaninska, glutaminska, asparginska i argininska aminokiselina).

Pomoćne supstance su mikrokristali celuloze, šećer, laktoza, skrob, tvin 80.

Doziranje

Prevencija: 2×1 tokom obroka, mesec dana, primenu ponoviti nakon 4-6 meseci.

Uz kardiološku terapiju:

Savetuje se primena 2×2 kapsule tokom obroka, u toku 2-4 meseca, ponoviti nakon 3 meseca.

O dužini primene konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Kontraindikacije za primenu

Trudnoća, dojenje, individualna intolerancija na neku od pomoćnih supstanci.

KARDIOGEN nema neželjenih efekata, niti neželjenih intereakcija sa lekovima.

Additional information

Pakovanje

60 kapsula

Proizvođač

Ocene(2)

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Moje postovanje,
  pijem Kardiogen vec duze vremena ..ali zbog drugih lijekova ..samo po jednu dnevno (problem mi je vremenski sve rasporediti). Imam aterosklerozu i anginu pectoris. Moram reci da su i sa tom jednom kapsulom na dan napadi puno rjedji i puno laksi….prije je to bilo zaista strasno. Hvala Vam sto se pobrinuli za ovaj proizvod. Nadam se da cete ga i u daljnoj buducnosti imati.
  Znam da niste distribuirali ovaj lijek u druge zemlje. Ne znam da li se po tom pitanju nesto promijenilo. Zivim u HR. Dobila sam lijek preko prijatelja koji zive u Srbiji.
  Lijep pozdrav…Marija

  • Poštovana Marija, drago nam je da Vam je Kardiogen pomogao. Nažalost trenutno nemamo mogućnost dostave van teritorija Srbije, a da li je neko uvezao Kardiogen u Hrvatsku nemamo informacija. Za sve dodatne informacije kao i savet možete nam pisati na stranici Kontakt.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite ovaj proizvod