OLEOPREN-NEURO – regenerator nervnih ćelija

OLEOPREN-NEURO – regenerator nervnih ćelija

6.400 RSD

Regenerator nervnog tkiva

Uz Oleopren Neuro, nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na psihičko i emotivno preopterećenje. Takođe, poboljšava rad kognitivnih procesa: pamćenje, učenje, govor, pažnja, koordinacija itd..

Više o proizvodu pročitajte OVDE

000

Kognitivne funkcije (pamćenje, pažnja, govor, sposobnost učenja itd.) u različitim životnim periodima sklone su značajnim promenama.
Za potrebe aktivnog rada mozga i nervnog sistema neophodna je, u fiziološkim okvirima mikrocirkulacija, ishrana moždanog i nervnog tkiva kiseonikom, kao i dobra hranljiva podloga za funkcije ćelija.

Oleopren Neuro je bioproizvod na bazi koncentrovanih poliprenolnih jedinjenja iz CO2 ekstrakta iglica sibirske jele. Ima direktno delovanje kao neuroprotektor. Mešavina bioaktivnih supstanci u fitokompleksu aktivira procese sinteze belančevina kao i proces zaštite od oksiditativnog stresa. Značaj komponenata kompleksa u životno važnim procesama organizma je stabilizacija i poboljšanje energetskih procesa u bioenergetskim promenama materija na nivou ćelije kao i u procesima poznatim u biologiji kao „disanje ćelija“.

 

Nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na psihičko i emotivno preopterećenje. Takođe, poboljšava rad kognitivnih procesa: pamćenje, učenje, govor, pažnja, koordinacija i td.

Oleopren – neuro ima važnu ulogu u sprečavanju promena funkcije nervnog sistema kod starijih osoba kao i kod nekih patoloških stanja. Kombinije se sa bilo kojom farmaceutskom terapijom.

Dodatno uvođenje glicina, fosfatidilcerina i tokoferol acetat potencira delovanje poliprenolnih jedinjenja i preusmerava ih na nervno tkivo kao i celokupan nervni sistem.

 Indikacije za upotrebu

 • Depresivna stanja
 • Anksiozna stanja
 • Zarad profilakse kognitivnih promena funkcija nervnog sistema povezanih sa uzrastom
 • Zarad brze i efiksane rehabilitacije nakon velikih fizičkih i psihičkih opterećenja
 • Kod povreda glave i potresa  mozga
 • Poremećaji funkcija somatskog nervnog sistema
 • U kompleksnoj terapije nakon stanja posle moždanog udara, Alcehajmerove bolesti, multiple skleroze
 • Postraumatska encefalopatija ili encefalopatija izazvana hemijskim zavisnostima, uključujući alkoholnu
 • Rehabilitacija rada nervnog sistema nakon korišćenja lekova koji smanjuju i usporavaju rad mozga i nervnog sistema u celini.

Način primene

Jedna kapsula dva puta dnevno uz obrok.

Kontraindikacije

Ne postoje.

U sastav fitokompleksa ulaze poliprenoli, glicin, fosfatidilcerin i tokoferol acetat, koji u sinergističkom delovanju omogućavaju realizaciju u punoj meri proces zaštite i rehabilitacije ćelijske membrane neurona mozga kao i ćelije perifernog nervnog sistema nezavisno od nivoa i dubine oštećenja.

Sastav

Kapsula od 790 mg sadrži:

 • MemriPlus 30L (fosfotidilcerin i fosfatidna kiselina)
 • glicin
 • poliprenol (čistog 95 % koncentrata) – Više o Polyprenol-ima na wikipedia engl.
 • tokoferol acetat

Additional information

Pakovanje

60 kapsula

Proizvođač

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “OLEOPREN-NEURO – regenerator nervnih ćelija”